donderdag 18 april 2024

21 nieuwe kleurstellingen voor de Suzuki Hayabusa

Suzuki heeft een kleine update die een myriade van kleuren aan zijn legendarische Hayabusa brengt. Drie standaard kleuren zullen direct beschikbaar zijn voor de lineup, maar 18 van de 21 kleuren die het merk aanprijst zijn slechts op bestelling leverbaar.

De drie standaardkleuren zijn Thunder Gray Metallic/Candy Darling Red, Glass Sparkle Black/Matte Black Metallic No.2, en Brilliant White/Pearl Bigger Blue.

Suzuki Hayabusa: De motor die de Tweede Kamer deed sidderen

Suzuki zal 18 speciale kleuren voor het model aanbieden die voor de consument bij de dealers kunnen worden besteld. Genaamd het “Color Order Plan,” dit staat je toe om een combinatie van kleuren en wielkleuren te kiezen. Op deze manier hoef je niet te worden beperkt tot grijs en rood, wit en blauw, of zwart en zwart.

In totaal zijn er tot 21 verschillende kleurencombinaties waar je mee kunt spelen voor de Hayabusa, inclusief de standaard kleurenopties die Suzuki al heeft voorzien.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen