Husqvarna Motorcycles presenteert hernieuwde enduro-modellen

Husqvarna Motorcycles hebben vandaag hun officiele complete line-up van alle enduro-modellen gepresenteerd in hometown Huskvarna in Zweden.
Husqvarna staat voor haar ‘pioneering spirit’ en dat is terug te zien in alle type motoren. Deze zijn allemaal voorzien van een nieuw design voor 2017. Ze zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie, op het gebied van handzaamheid, kracht, gewicht en design.

Husqvarna’s 2-takt TX 125, TE 250 en 300 en 4-takt FE 250, 350, 450 en 501 modellen belichamen daarmee de ideale mix tussen functionaliteit en de Zweeds geïnspireerde stijl.
De 2017 modellen zijn onder andere voorzien van lichtere en meer compacte motoren, nieuwe frames die zorgen voor ultiem comfort voor de rijder. Ook aan veiligheid is gedacht, met nieuwe, vuilafstotende voetsteunen en nieuwe ODI lock-on handgrepen voor een verbeterde rij-ervaring.
Ook mooi, bijna alle nieuwe modellen zijn lichter in gewicht, verschillend van 1,7 tot 1 kilo lichter!

Meer specifieke informatie over de veranderingen die Husqvarna heeft doorgevoerd voor haar 2017 modellen? Check dan de website voor meer details!

www.husqvarna-motorcycles.nl

[justified_image_grid ids=19596,19597,19598,19599]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?