24-uurs Solexrace

Op 3, 4 en 5 augustus zal voor de zesde keer het festival rondom de grote 24-uurs Solexrace plaatsvinden. Nieuw op het zondagprogramma is een aparte 2-uurs brommerrace, die rond 12.00 uur zal starten.  

Op zaterdag 4 augustus zal om 16.00 uur de Solexrace van start gaan. Het is een start á la Le Mans. De deelnemers moeten na het startschot zo'n 500 meter rennen over het parcours om bij hun Solex te komen. Vervolgens zullen alle teams hun uiterste best doen om zoveel mogelijk kilometers te rijden in 24 uur. Niet alleen voor de prijzen, maar ook voor KiKa (kinderen kankervrij). Elk team dient minimaal 150 euro of 50 eurocent per kilometer gesponsord te krijgen voor dit goede doel. Er is de afgelopen 4 jaar al ruim 70.000 euro opgehaald . Dit jaar zullen alle teams hier zich weer keihard voor inzetten.

Het spektakel wordt drie dagen lang omlijst met een gevarieerd feestprogramma. Ga uit je dak op de klassiekers van 90’sNOW!, de geniale mash-up van de Memphis Manics, de Nederfolkrock van BZB, de opzwepende covers van 30EUROLIVE of de beregezellige muziek van de WC Experience.  Een grote verrassing is de come-back (na zeven jaar) van Mark van Demen en zijn Millstreetband. 

Meer info over de voorverkoop, tickets, camping, inschrijvingen en het feestprogramma is te vinden op www.24uurssolexrace.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.