Extra CRT-dagen

Hennie Lentink, de man die honderden coureurs het 'vak' heeft geleerd, schijnt nu ook al weersdeskundige te zijn. Volgens hem namelijk krijgen we een prachtige nazomer. Daarom heeft hij besloten om in september en oktober nog een aantal extra CRT-dagen te boeken op het TT Circuit Assen.

Wil je nog een keer knallen in de Kathedraal van de motorsport of eindelijk eens kennismaken met het circuitrijden boek dan voor zaterdag 15, woensdag 19 of vrijdag 28 september. Of voor vrijdag 5 oktober, de dag voordat de laatste ONK-race van het seizoen wordt verrreden.

Voor meer informatie en inschrijven kun je het beste naar www.crtholland.nl surfen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.