donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Extra CRT-dagen

Hennie Lentink, de man die honderden coureurs het 'vak' heeft geleerd, schijnt nu ook al weersdeskundige te zijn. Volgens hem namelijk krijgen we een prachtige nazomer. Daarom heeft hij besloten om in september en oktober nog een aantal extra CRT-dagen te boeken op het TT Circuit Assen.

Wil je nog een keer knallen in de Kathedraal van de motorsport of eindelijk eens kennismaken met het circuitrijden boek dan voor zaterdag 15, woensdag 19 of vrijdag 28 september. Of voor vrijdag 5 oktober, de dag voordat de laatste ONK-race van het seizoen wordt verrreden.

Voor meer informatie en inschrijven kun je het beste naar www.crtholland.nl surfen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen