24e jaarlijkse internationale Monoconnection ééncilindertreffen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Van 5 tot en met 7 september wordt voor de 24e keer het jaarlijkse Internationale Monoconnection ééncilindertreffen georganiseerd.

Dit is een Treffen voor alle straatlegale eencilinders, ontstaan uit de  samenkomst van rijders van de vrij zeldzame Yamaha SRX 600, in de loop der jaren aangevuld met MuZ scorpions, Honda XBR en GB’s, BMW 650 en vele anderen.

Op zaterdag  wordt een toertocht gereden, kan men de Basser TT bezoeken of de prachtige omgeving van de Weerribben verkennen.

Deelname is geheel vrijblijvend, opgave vooraf niet nodig en het Treffen vindt plaats op:

Camping De Kluft Hoogeweg 26 8376 EM Ossenzijl.    Website:  http://www.dekluft.nl

www.monoconnection.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?