Spidi Nieuws: R/T Jacket

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bij de ontwikkeling van Spidi’s nieuwste jas stond één ding centraal: de jas moet geschikt zijn voor zowel straat- als circuitgebruik. Dat de naam R/T staat voor Road and Track is dan ook niet verwonderlijk. In combinatie met een lederen broek is de jas prima geschikt voor op het circuit, maar met bijvoorbeeld een Spidi motorjeans is het de perfecte jas voor alledaags gebruik op straat.

Comfort at any speed

De R/T jas is voorzien van diverse features die zowel straat- als circuitgebruik ten goede komen. Zo is er op diverse plaatsen neopreen in de jas verwerkt en zijn er stretchpanels van Flex Tenax toegepast om de bewegelijkheid te vergroten. Het resultaat is een jas die aanvoelt als een casual lederen jas, maar die tegelijkertijd goed aansluit op de contouren van het lichaam. Dankzij de uitneembare thermo-bodywarmer is de jas ook tijdens frisse omstandigheden te gebruiken.

Kleuren, maten en prijs

De Spidi R/T is verkrijgbaar de kleuren zwart, zwart/wit, zwart/wit/groen en rood/wit. De jas is leverbaar in de maten: 46 – 58 voor een bedrag van € 549,90 inclusief BTW.

Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers. Kijk hiervoor op www.hocoparts.com.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?