2e Winterwedstrijd Westerbork

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Aankomende zaterdag 14-02-2015 houden wij onze 2e winterbekerwedstrijd op het circuit in Westerbork. Afgelopen zaterdag hadden wij de 1e wedstrijd uit deze competitie, toen op een bevroren baan. Komende zaterdag lijken wij een wedstrijd te hebben met voorjaarsweer. Iedereen kan deelnemen met een licentie. Alle klassen worden toegelaten, ook de 50 cc. Inschrijven vanaf 11:30 uur tot 12:45 uur. 13:00 uur trainen gevolgd door de wedstrijden. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?