maandag 30 januari 2023

Nederlands motorpubliek kiest finalisten Grid Girl verkiezing MOTORbeurs Utrecht

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Foto: De finalisten van de Grid Girl competitie in 2014

Het Nederlandse motorpubliek heeft geoordeeld en na veel wikken en wegen vijf enthousiaste meiden uitgekozen die zondag 1 maart mogen uitkomen in de finale van de Grid Girl verkiezing op MOTORbeurs Utrecht. De winnares krijgt de eervolle taak de exclusieve begeleiding op zich te nemen van niemand minder dan wereldkampioen Supersport Michael van der Mark bij zijn Superbike race in Assen op 19 april.

Genomineerden
De organisaties van MOTORbeurs Utrecht, TT Circuit Assen en het Pata Honda-team hadden in samenspraak met Michael van der Mark twintig genomineerden voor de Grid Girl verkiezing voorgedragen. Het motorpubliek kreeg de eer om via de site te bepalen wie tot de eindronde zouden doordringen. Na het tellen van een massaal aantal stemmen viel de keuze uiteindelijk op Amber Scheffer, Iris Grootjans, Jedinja Piersma, Sharina van der Stam en Zoë van der Kroon. Zij worden op de beurssite uitgebreid geportretteerd.

Finaleshow
Het vijftal staat een spannende middag te wachten als zij op zondag 1 maart om 14 uur tijdens de finaleshow aan de tand worden gevoeld, onder de ogen van de vakkundige maar kritische jury met Michael van der Mark als voorzitter. Michael is dan ook beschikbaar voor signeersessies.

VIP-ontvangst
De winnares pronkt volgend jaar in Assen op en rond de grid en in vele motormedia. Bovendien staan de uitverkorene en haar medefinalisten tijdens de WK Superbike racedag een ware VIP-ontvangst te wachten door Michael van der Mark en zijn Pata Honda team.

Vol gas genieten
De 31ste editie van MOTORbeurs Utrecht wordt gehouden van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart met als motto ‘Get Your Fire Started’. Bezoekers kunnen vol gas genieten van duizenden nieuwe en gebruikte motorfietsen, een ruim enorm aanbod kleding en accessoires, helmen, laarzen, banden, onderdelen, gereedschap en een uitgebreid activiteitenprogramma. Hoogtepunt is Walhalla (hal 7) met een oogstrelende presentatie van de nieuwste motorfietsen van alle grote merken bij elkaar.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen