vrijdag 29 maart 2024

3=1 jas van Evolution

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Nederlandse wolkenluchten inspireerden menig schilder maar voor een motorrijder betekenen ze vooral een verrassing hoe een rit in het voorjaar verloopt. Forse buien worden voorafgegaan door een verleidelijk zonnetje. 20 graden kelderen naar een schamele 12 graden de volgende dag. Maar met Evolution ben je voorbereid:
De TJ 2.09 3=1 concept biedt vele mogelijkheden.

3=1 staat voor:
•    500 Hidura buitenjas met schouder/elleboog en rug protectie
& twee waterdichte buitenzakken;
•    Waterdicht & ademende uitritsbare binnenjas;
•    Uitritsbare isolerende laag.

Met Evolution kun je “strippen” tot de zomer.

Het jack biedt vele extra’s zoals handwarmer pockets & ventilatie ritsen
Kijk de extra’s na op www.evolutionmotorsport.com

Ook in LENGTEmaten!
Naast de regulier dames en herenmaten is de TJ 2.09 ook verkrijgbaar voor heren in lengtematen: M, L en XL. De ruglengte is dan 10~15 cm langer dan de reguliere maten en de mouwen zijn 7~11cm langer.

Deze week zijn ze in diverse kleuren binnengekomen en direct doorgeleverd aan de EVOLUTION dealer.

Prijs: € 249,90

www.evolutionmotorsport.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen