3=1 jas van Evolution

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Nederlandse wolkenluchten inspireerden menig schilder maar voor een motorrijder betekenen ze vooral een verrassing hoe een rit in het voorjaar verloopt. Forse buien worden voorafgegaan door een verleidelijk zonnetje. 20 graden kelderen naar een schamele 12 graden de volgende dag. Maar met Evolution ben je voorbereid:
De TJ 2.09 3=1 concept biedt vele mogelijkheden.

3=1 staat voor:
•    500 Hidura buitenjas met schouder/elleboog en rug protectie
& twee waterdichte buitenzakken;
•    Waterdicht & ademende uitritsbare binnenjas;
•    Uitritsbare isolerende laag.

Met Evolution kun je “strippen” tot de zomer.

Het jack biedt vele extra’s zoals handwarmer pockets & ventilatie ritsen
Kijk de extra’s na op www.evolutionmotorsport.com

Ook in LENGTEmaten!
Naast de regulier dames en herenmaten is de TJ 2.09 ook verkrijgbaar voor heren in lengtematen: M, L en XL. De ruglengte is dan 10~15 cm langer dan de reguliere maten en de mouwen zijn 7~11cm langer.

Deze week zijn ze in diverse kleuren binnengekomen en direct doorgeleverd aan de EVOLUTION dealer.

Prijs: € 249,90

www.evolutionmotorsport.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?