36 Oranjesteden in 21 Toertochten

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zondag 20 april 2014 komt ter gelegenheid van “200 jaar Koninkrijk” mijn nieuwe Motor- en Autoboek uit: 36 Oranjesteden in 21 Toertochten, zowel in Nederland als Duitsland.

In het boek vindt u onder andere:
-routekaarten
-uitvoerige routebeschrijvingen
-informatie
-foto’s
-bezienswaardigheden
-musea
-informatienummers VVV’s
-internetadressen
-hotels

Als extra is achter in het boek een normaal formaat cd-rom ingesloten met e-book en gps- bestanden. De gps-bestanden zijn: .gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom. Met deze nieuwe bestanden kunt u via uw navigator zorgeloos en veilig genieten van al het moois dat in dit boek staat. Dus bestanden opslaan, navigator aansluiten, routes laden en toeren maar.

Het formaat van het boek is A5, het aantal pagina’s 152 en de prijs € 18,95 inclusief cd. De portokosten zijn binnen Nederland € 3,84 en voor de rest van Europa € 9,45. Bestellen kan via: BESTELLEN of via info@tomboudewijns.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?