woensdag 24 april 2024

4 Jaar garantie en Road Assistance op elke nieuwe Kawasaki

Vanaf 1 december zullen alle nieuwe Kawasaki motorfietsen die geregistreerd worden in de Benelux uitgerust worden met een garantie van vier jaar zonder kilometerbeperking.

Deze garantie omvat twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie van Kawasaki Benelux. Bovendien wordt de Kawasaki Road Assistance automatisch gratis verlengd tot vier jaar. Deze extra service geldt voor alle nieuwe wegmodellen, inclusief de Z125 en de Ninja H2 SX SE, die geleverd zijn door Kawasaki Benelux aan officiële dealers.

Zowel particuliere als commerciële gebruikers, zoals rijscholen, komen in aanmerking voor deze garantie en pechhulp, op voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd bij een officiële Kawasaki dealer.

Deze stap benadrukt de focus van Kawasaki op kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor fans van het merk de komende vier jaar zorgeloos kunnen genieten van hun motorfietsen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen