maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

40 jaar Triumph Owners Club Nederland

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni wordt in Leende het 40 jarig bestaan van de Triumph Owners Club Nederland (TOCN) gevierd tijdens het Trumpet Treffen. 

De TOCN werd destijds opgericht voor de Meriden Triumphs maar inmiddels zijn ook de Triumphs uit Hinckley meer dan welkom. Ooit opgericht in 1977 door een aantal enthousiaste Triumph rijders uit Zaandam. De club heeft inmiddels zijn leden over heel Nederland.  De TOCN geeft tweemaandelijks het clubmagazine Tiger uit in full color op A4 formaat met het laatste nieuws over Triumph, reisverslagen, techniek, tips, agenda, vaste columns en nog veel meer. Uiteraard zijn er dan nog de treffens en bijeenkomsten her en der in het land.

Het Trumpet Treffen in Leende belooft een extra speciaal treffen te worden met onder andere op donderdag een Triumph quiz, twee toerritten op vrijdag en op zaterdag verkiezing van bijzondere Triumphs, live muziek en zelfs de burgemeester komt langs om de taart aan te snijden. Er wordt ook gerekend op belangstelling van zusterclubs in de omringende landen die aangesloten zijn bij WATOC (World Assocation of Triumph Owners Clubs).

Organisatie: TOCN in samenwerking met de plaatselijke motortoerclub d’n Blaospijp. 

Locatie: Recreatievelden, Loofvennen 3, 5595 JA Leende

Informatie: www.triumphownersclub.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen