40 jaar Triumph Owners Club Nederland

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni wordt in Leende het 40 jarig bestaan van de Triumph Owners Club Nederland (TOCN) gevierd tijdens het Trumpet Treffen. 

De TOCN werd destijds opgericht voor de Meriden Triumphs maar inmiddels zijn ook de Triumphs uit Hinckley meer dan welkom. Ooit opgericht in 1977 door een aantal enthousiaste Triumph rijders uit Zaandam. De club heeft inmiddels zijn leden over heel Nederland.  De TOCN geeft tweemaandelijks het clubmagazine Tiger uit in full color op A4 formaat met het laatste nieuws over Triumph, reisverslagen, techniek, tips, agenda, vaste columns en nog veel meer. Uiteraard zijn er dan nog de treffens en bijeenkomsten her en der in het land.

Het Trumpet Treffen in Leende belooft een extra speciaal treffen te worden met onder andere op donderdag een Triumph quiz, twee toerritten op vrijdag en op zaterdag verkiezing van bijzondere Triumphs, live muziek en zelfs de burgemeester komt langs om de taart aan te snijden. Er wordt ook gerekend op belangstelling van zusterclubs in de omringende landen die aangesloten zijn bij WATOC (World Assocation of Triumph Owners Clubs).

Organisatie: TOCN in samenwerking met de plaatselijke motortoerclub d’n Blaospijp. 

Locatie: Recreatievelden, Loofvennen 3, 5595 JA Leende

Informatie: www.triumphownersclub.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?