Speciale Van Harten BMW trainingsdag

Op vrijdag 16 juni organiseren wij een speciale trainingsdag verhoogde rijvaardigheid en bochtentraining voor alle klanten van Van Harten BMW Amersfoort. Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door Van Harten BMW Amersfoort en vindt plaats op het PVI Circuit Lelystad.

Het programma ziet er als volgt uit:

·         0800-0830u Ontvangst met koffie/thee

·         0830-0845u Welkom

·         0845-0900u Aankleden en je “aanmelden” bij jouw instructeur

·         0900-1200u Ochtendprogramma training

·         1200-1300u Lunch

·         1300-1600u Middagprogramma training

·         1600-1630u Verzamelen bij uitgang PVI

·         1630u Gezamenlijk vertrek naar Van Harten BMW Amersfoort

·         1715-1900u Afsluiting met hapje, drankje, certificaat en groepsfoto

Onderstaand de inhoud van de training. Deze zal worden verdeeld over het ochtend en het middag programma en omvat naast het doornemen van de basistechnieken als zithouding, stuurtechniek, kijktechniek, bochttechniek en remtechniek:

·         Remmen op diverse snelheden en het effect daarvan

·         Remmen en uitwijken tegelijk

·         Remmen in bochten

·         Het rijden van korte bochten in combinatie met de achterrem techniek

o    Versprongen slalom (met stops)

o    Slalom op een helling

·         Minder steile en steile heuvel op en af

·         Bermvlucht

·         Lane Change

·         Aquaplane bak

In de ochtend en in de middag sessie, zal er uiteraard ook worden genoten van het rondrijden over het circuit. In de ochtend gaan we rechtsom en in de middag gaan we linksom!

Middels het door jullie vooraf ingevulde inschrijfformulier, zullen wij trachten de groepen op niveau in te delen en voor de dames hebben we bij voldoende animo een speciale Ladies Group (deze voorkeur kun je aangeven op het inschrijfformulier), dit zodat iedereen prettig in zijn of haar groep rijdt en we allemaal een geweldige dag beleven!

Verder geldt ook voor deze dag, er moet niets en er mag veel, we komen lachend, we hebben plezier, genieten van onze hobby, steken zo hier en daar wat op en gaan met een nog grotere smile als gekomen, weer naar huis!

De kosten voor deze trainingsdag bedragen € 189,- per persoon.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?