dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

40e WILDRIT

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Er wordt gereden met een duidelijke routebeschrijving op papier en er is een gpx bestand beschikbaar voor navigatiesystemen. Gelet op de tijd van het jaar is gekozen voor een route over bochtige wegen waar je vlot kunt doorrijden.

Van Alverna gaan we via het altijd mooie Groesbeek en de toeristenweg naar de boswachterij in Bergen en dan langs het Leukermeer naar de omgeving van Blitterswijck. Altijd leuk om te fietsen en dus ook mooi voor de motor. Dan weer noordwaarts langs het Landgoed Geijsteren om bij Maashees de Maas weer te zien. We slingeren over de heide van de Overloonse Duinen en genieten van de bochtige weg naar Oploo. De Ossenbroek is altijd mooi en na de Vissteeg rijden we langs de Langenboomse bossen naar Grave om terug te keren naar Alverna. Een route die het verdient om in de zomer nog eens te rijden.

Vóór, tijdens en na de rit wordt een gemakkelijk spelletje gedaan waarmee men punten mee kan verdienen voor de wildprijzen. Natuurlijk is dit niet verplicht. We eindigen ook in Alverna. Hier is de prijsuitreiking om 15.30 uur.

De rit is de moeite waard en een mooie afsluiting van het jaar.

Meer info? Kijk op www.mckeizerkarel.nl of mail secretariaat@mckeizerkarel.nl. Je kunt ook bellen naar 0485 – 470579.

40e WILDRIT

zondag 13 december 2015        

Start is van 9-11.00 uur bij:

Zaal De Markies,

Graafseweg 600, Wijchen (Alverna)

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen