donderdag 25 april 2024

Suzuki V-Strom 650 klaar voor 2016

Foto: Suzuki

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Never change a winning team, luidt de uitdrukking. Voor het modeljaar 2016 blijft de populaire Suzuki V-Strom 650 ABS en 650 XT ABS grotendeels vertrouwd. Niettemin is een kleine uiterlijke wijziging doorgevoerd en er is te kiezen uit twee nieuwe kleuren. 

De Suzuki V-Strom 650 ABS en 650 XT ABS zijn vanaf december leverbaar in twee nieuwe kleuren, zwart en zilver. De kleuren rood en mat grijs blijven ook beschikbaar. Verder is de versie van modeljaar 2016 herkenbaar aan een titaniumkleurig hitteschild bij de uitlaat. De prijs blijft onveranderd aantrekkelijk. De Suzuki V-Strom 650 ABS is leverbaar voor € 8.299,-. En de Suzuki V-Strom 650 XT ABS voor € 8.999,-. 

Al tien jaar een bestseller
Al tien jaar is de Suzuki V-Strom een bestseller in het Adventure Sports-segment. Hij blinkt uit door zijn brandstofverbruik, dat het zuinigste in zijn klasse is. Het is een volwassen adventure bike, die dankzij een laag gewicht van 214 kg een prima handling biedt. De comfortabele zitpositie draagt ook bij aan de populariteit. In diverse vergelijkingen komt de.

V-Strom vanwege deze gunstige eigenschappen ook als winnaar uit de verf. 

Voor rijders met een A2 rijbewijs is de V-Strom 650 ABS bovendien leverbaar met een 35 kW-set, waardoor deze motor ook ideaal is voor een jonge doelgroep.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen