5 maatregelen voor als uw motor gestolen wordt

We hopen dat u het nooit mee hoeft te maken; uw motor wordt gestolen. Dat is op zichzelf al een kleine ramp, maar gelukkig bent u goed verzekerd. Heeft u een Beperkt Casco of Volledig Casco dekking op uw verzekering? Gelukkig, dan kunnen wij voor u aan de slag! U meldt de diefstal bij ons. Wij zullen voor u contact opnemen met de verzekeraar om de uitkering zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden.

Verzekeraars stellen voorwaarden aan het uitkeren na een diefstal. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet welke u én ons gaan helpen bij het versnellen van dit proces:

  • – Doe aangifte!
  • – Een verzekeraar verlangt dat u uw motor op de juiste manier op slot zet. Dit moet u in veel gevallen aan kunnen tonen door middel van een originele aankoopnota van uw slot. Bewaar deze dus goed!
  • – Bij diefstal dient u ook alle originele sleutels van het slot te kunnen overhandigen
  • – Dat geldt ook voor uw motor, ook hiervan dient u alle originele sleutels te overhandigen.
  • – Stuur ons preventief een foto van hoe uw motor gestald en op slot staat. Dit voorkomt discussies met de verzekeraar mocht de motor gestolen zijn.

Duidelijke communicatie op voorhand, kan achteraf een groot verschil maken. Dus houdt ons op de hoogte!

Bezoek hier onze website, bel ons op 0172-427298 of stuur een mail naar info@motornl-verzekering.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?