maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Marco Simoncelli, tien jaar later: onze herinneringen aan Super Sic

Marco Simoncelli, geen MotoGP-coureur die ooit voor zulke grote tegenstellingen zorgde. Of je was fan of hij dreef je tot waanzin, zoals bij Dani Pedrosa en Jorge Lorenzo. Tot het zo verschrikkelijk misging op Sepang, alweer tien jaar geleden. Pas toen realiseerden zijn criticasters wat voor uniek persoon de MotoGP verloren was. Over die dramatische crash hebben we het liever niet meer, wel over het bijzonder leven van Simoncelli dat op 23 oktober 2011 zo abrupt ten einde kwam....

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen