vrijdag 19 april 2024

6 heures MOTO

Na de 24-uurs wedstrijd van de auto’s is het nu de beurt aan de 6 heures MOTO om beslag te leggen op de prachtige baan in de Ardennen. Zaterdagmiddag (18 augustus) begint de endurance om 14:30 uur met een Le Mans-start. Alle deelnemers moeten vanaf de overkant van de baan naar hun motor rennen en dan meteen opspringen en wegrijden! Voorafgaand aan dit racegeweld, zal Duke Acrobaties adembenemende stunts laten zien met een aantal Benelli’s.

Op zondag zijn de sprintraces uit het Belgisch en Nederlands wegracekampioenschap aan de beurt. In dit programma zal ook de Nederlandse 3D Cup en de Franse Pro-Twin met dubbele race aan de start verschijnen. De dag wordt afgesloten met een heus technofeest.

Om de snelheid in België te promoten worden kortingen tot 20% gegeven op de toegangsprijzen bij de aankoop van tickets in voorverkoop via www.ticketnet.be. Verdere info vind je op www.bmec.be.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen