6 heures MOTO

Na de 24-uurs wedstrijd van de auto’s is het nu de beurt aan de 6 heures MOTO om beslag te leggen op de prachtige baan in de Ardennen. Zaterdagmiddag (18 augustus) begint de endurance om 14:30 uur met een Le Mans-start. Alle deelnemers moeten vanaf de overkant van de baan naar hun motor rennen en dan meteen opspringen en wegrijden! Voorafgaand aan dit racegeweld, zal Duke Acrobaties adembenemende stunts laten zien met een aantal Benelli’s.

Op zondag zijn de sprintraces uit het Belgisch en Nederlands wegracekampioenschap aan de beurt. In dit programma zal ook de Nederlandse 3D Cup en de Franse Pro-Twin met dubbele race aan de start verschijnen. De dag wordt afgesloten met een heus technofeest.

Om de snelheid in België te promoten worden kortingen tot 20% gegeven op de toegangsprijzen bij de aankoop van tickets in voorverkoop via www.ticketnet.be. Verdere info vind je op www.bmec.be.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.