13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

6 heures MOTO

Na de 24-uurs wedstrijd van de auto’s is het nu de beurt aan de 6 heures MOTO om beslag te leggen op de prachtige baan in de Ardennen. Zaterdagmiddag (18 augustus) begint de endurance om 14:30 uur met een Le Mans-start. Alle deelnemers moeten vanaf de overkant van de baan naar hun motor rennen en dan meteen opspringen en wegrijden! Voorafgaand aan dit racegeweld, zal Duke Acrobaties adembenemende stunts laten zien met een aantal Benelli’s.

Op zondag zijn de sprintraces uit het Belgisch en Nederlands wegracekampioenschap aan de beurt. In dit programma zal ook de Nederlandse 3D Cup en de Franse Pro-Twin met dubbele race aan de start verschijnen. De dag wordt afgesloten met een heus technofeest.

Om de snelheid in België te promoten worden kortingen tot 20% gegeven op de toegangsprijzen bij de aankoop van tickets in voorverkoop via www.ticketnet.be. Verdere info vind je op www.bmec.be.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen