Goed verzekerd met Granit Power

Vanaf volgende maand brengt ABUS een nieuw slot op de markt; de Granit Power XS67. Dit nieuwe schijfremslot is ergonomisch vormgegeven zodat het op heel veel remschijven gebruikt kan worden. Deze GP weegt slechts 660 gram en beschikt toch over supersterke beugel van 14mm dikte. De beugel en het slothuis zijn voorzien van een silicone mantel om lakschade te voorkomen. Hij is uitgerust met een dubbelle vergrendeling in het slothuis dat rondom beveiligd is tegen uitboren. De X-Plus cilinder  biedt extreem hoge bescherming tegen intelligente kraakmethoden zoals 'picking'. Vandaar dat de Granit Power XS67 de goedkeuring 4**** ART mag dragen. Bij dit moderne slot wordt een sleutel met LED-verlichting geleverd zodat je ook  in het donker kunt zien waar je mee bezig bent. Een bijgeleverde Roll Up Memory Cable herrinert de motorrijder eraan het slot te verwijderen voordat je weer opstapt. Deze ABUS is verkrijgbaar ijn rood of geel voor 74,95 euro. Meer info: www.abus.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.