zaterdag 20 april 2024

Goed verzekerd met Granit Power

Vanaf volgende maand brengt ABUS een nieuw slot op de markt; de Granit Power XS67. Dit nieuwe schijfremslot is ergonomisch vormgegeven zodat het op heel veel remschijven gebruikt kan worden. Deze GP weegt slechts 660 gram en beschikt toch over supersterke beugel van 14mm dikte. De beugel en het slothuis zijn voorzien van een silicone mantel om lakschade te voorkomen. Hij is uitgerust met een dubbelle vergrendeling in het slothuis dat rondom beveiligd is tegen uitboren. De X-Plus cilinder  biedt extreem hoge bescherming tegen intelligente kraakmethoden zoals 'picking'. Vandaar dat de Granit Power XS67 de goedkeuring 4**** ART mag dragen. Bij dit moderne slot wordt een sleutel met LED-verlichting geleverd zodat je ook  in het donker kunt zien waar je mee bezig bent. Een bijgeleverde Roll Up Memory Cable herrinert de motorrijder eraan het slot te verwijderen voordat je weer opstapt. Deze ABUS is verkrijgbaar ijn rood of geel voor 74,95 euro. Meer info: www.abus.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen