6800 blaastesten afgenomen

Tijdens het weekend van de TT in Assen heeft de politie 6800 blaastesten afgenomen, 36 bestuurders hadden te veel gedronken. De meeste blaastesten werden afgenomen na afloop van de race, op zaterdagavond en zondag. 
 
Naast de alcoholcontroles waren er van het weekend ook snelheidscontroles, zeven bestuurders raakte hun rijbewijs kwijt. Een van de bestuurders die zijn rijbewijs kwijtraakte was een automobilist uit Opdam die niet op weg naar de TT was. Op de A7 ter hoogte van Wieringerwerf passeerde de snelheidsduivel de radarauto met een snelheid van 227 km/uur. Even later kwam de auto in tegengestelde richting langs de radarauto. De bestuurder werd door een motoragent aan de kant gezet en verklaarde dat iemand anders even daarvoor een proefrit had gemaakt in zijn auto.
 
Bron: politie.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.