Unieke superbike van Affetto

Het is Affetto Ducati gelukt om weer een geslaagde replica te maken. Na eerder al de MotoGP-machines van Stoner en Rossi na te hebben gebouwd, is nu Carlos Checa's wapen het voorbeeld geweest voor deze schitterende Panigale 1199R.

Zelf ook zo'n unieke motor hebben? Affetto helpt je dus graag… Meer informatie vind je op hun website www.affettoducati.com.

Foto: Mark Kamphuis

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?