vrijdag 29 maart 2024

69 km voor Nicky Hayden 2022 een groot succes

De eerste 69 kilometer voor Nicky Hayden, georganiseerd door MotorNL en motornieuws.be, is een groot succes geworden. Met start en aankomst op het MotorPark in het Vlaamse Olmen kon er voor het goede doel gereden worden langs een route van, jawel, 69 kilometer! Uit zowel Nederland als België kwamen veel motorrijders, die ofwel Nicky Hayden een goed hart toedragen, of een leuke route wilden rijden en in de meeste gevallen beide. De goede opkomst laat vermoeden dat er volgend jaar opnieuw 69 kilometer voor Nicky Hayden gereden zal worden. Voor velen mag dat dan in Amerikaanse stijl, ofwel een route van 69 mijl dus. En met wie weet ook wel een locatie in Nederland…

Fotografie: MOTOMEDIA en WILLY VAN THILO

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen