woensdag 22 maart 2023

Race of Champions spannende strijd tussen Ducati-rijders tijdens WDW2022

Een race om naar uit te kijken tijdens de World Ducati Week 2022. Op zaterdag 23 juli strijden 21 Ducati-rijders uit de MotoGP, Superbike en Supersport op het circuit van Misano. Velen van hen hebben wereldtitels gewonnen in verschillende klassen en races in de Europese en Italiaanse kampioenschappen. Pecco Bagnaia, Jack Miller, Michele Pirro, Johann Zarco, Jorge Martin, Enea Bastianini, Fabio Di Giannantonio, Luca Marini, Marco Bezzecchi, Alvaro Bautista, Michael Ruben Rinaldi en Danilo Petrucci zijn slechts enkele van de kampioenen die aan de start verschijnen. Ook Oliver Bayliss, zoon van de legendarische Troy, strijdt mee om de winst.

Ducati en Bulgari brengen Limited Edition horloge

Unieke race

Het wordt een unieke wedstrijd: een race in twee categorieën met twee winnaars. De Panigale V4 zal worden opgesteld voor de Panigale V2 en de rijders zullen strijden in 12 ronden op het circuit met vrije training, kwalificatie en warm-up.

Race of the Champions

Ook niet te missen: de ereronde op vrijdag 22 juli. Met alle aanwezige rijders, waaronder coureurs die ooit Ducati’s naar de overwinning hebben gebracht op circuits over de hele wereld: Carl Fogarty, Troy Bayliss, Chaz Davies, Régis Laconi en Rubén Xaus zullen zich bij de Race of Champions-rijders voegen om een rondje over het circuit te rijden.

Tickets

Tickets zijn nu al verkrijgbaar. Er zijn verschillende inschrijvingsformules beschikbaar voor wie deelneemt op een motorfiets of als passagier, voor één dag of voor alle drie de dagen. Ontdek alle mogelijkheden op de Ducati-website.

Pecco Bagnaia.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image