dinsdag 23 april 2024

Vraag je gratis paddockkaart aan voor Jack’s Racing Day

Eén keer per jaar trakteert Jack’s Casino je op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Je zit gratis op de beroemde TT-tribunes en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties. Wil je nog dichterbij komen? Dan dien je een paddockkaart te hebben en beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij.

Clubleden van de Motor.NL Riders Club nodigen we graag uit met een gratis paddockticket t.w.v. € 25,00 op zaterdag 6 of zondag 7 augustus 2022. Uiteraard kun je vooraf en ter plekke nog extra paddocktickets tegen betaling bijkopen.

Wat moet je daarvoor doen? Vul onderstaand formulier in. Let op: deze gegevens delen wij met de organisatie van het evenement. Dat is ook de reden dat we géén lidmaatschapgegevens delen en je zelf je gegevens in dient te vullen. De organisatie van Jack’s Racing Day zorgt ervoor dat je het gratis paddockticket en eventuele extra tickets ontvangt! Aanvragen kan tot donderdag 28 juli 23:59.

Geen velden gevonden.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen