woensdag 8 februari 2023

700cc Sportmotor en naked Bike van QJ Motor

QJ Motor zal naar verluidt binnenkort twee motorfietsen op de markt brengen die worden aangedreven door een 693cc-tweecilinderblok, die ook op de Europese markt zal worden uitgebracht. Een sportmotor en een naked bike zijn gepland.

Er zal gebruik worden gemaakt van een parallel-twin, die qua ontwerp vergelijkbaar is met het blok van de CFMoto CL 700 X. Deze levert 76 pk.

De naked bike is de SRK-700, met Brembo-remmen en een upside-down voorvork van Marzocchi. De tank zou 15 liter bevatten.

Super73 C1X: mix van e-bike en motorfiets

Twee versies van het sportmodel

Als we van de foto’s mogen uitgaan, zullen er twee verschillende versies van het sportmodel zijn. De waarschijnlijk goedkopere versie heeft een upside-down vork en remmen van Marzocchi. De achterband heeft een breedte van 180.

De tweede versie van de sportmotor zal een enkelzijdige achterbrug hebben en waarschijnlijk veringcomponenten van Öhlins. Het achterwiel is 190 mm breed. De veranderingen hebben echter een effect op het gewicht. In plaats van de 193 kg van de basisversie, weegt hij 198 kg. Hij heeft ook een laklaag gekregen die visueel sterk doet denken aan de Panigale in de Winter Test Edition. Winglets zijn ook beschikbaar op de twee sportmodellen.

Verdere gegevens zullen binnenkort volgen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen