8 December: Triumph Preview Event

Triumph is trots op z’n nieuwe modellen van 2020 en wil ze je graag laten zien. Gratis. Op een gave locatie ook: de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg 20 in Utrecht. Op 8 december dus.

Welke Triumphs staan er?

In de Metaal Kathedraal in Utrecht kun je proefzitten op de Tiger 900 (in verschillende uitvoeringen), Rocket 3 (R & GT), Thruxton RS, Bud Ekins SE (T100 & T120) en alle andere modellen. Ook zijn de Daytona Moto2 LE en Bobber TFC te bewonderen.

Gratis toegang

Hoewel de toegang gratis is, wil Triumph een beetje kunnen inschatten hoeveel motorfans ze over de vloer krijgen. Dus ben je van plan om op 8 december langs te komen, schrijf je dan even in.

Klik hier voor de inschrijving

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?