donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

8 December: Triumph Preview Event

Triumph is trots op z’n nieuwe modellen van 2020 en wil ze je graag laten zien. Gratis. Op een gave locatie ook: de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg 20 in Utrecht. Op 8 december dus.

Welke Triumphs staan er?

In de Metaal Kathedraal in Utrecht kun je proefzitten op de Tiger 900 (in verschillende uitvoeringen), Rocket 3 (R & GT), Thruxton RS, Bud Ekins SE (T100 & T120) en alle andere modellen. Ook zijn de Daytona Moto2 LE en Bobber TFC te bewonderen.

Gratis toegang

Hoewel de toegang gratis is, wil Triumph een beetje kunnen inschatten hoeveel motorfans ze over de vloer krijgen. Dus ben je van plan om op 8 december langs te komen, schrijf je dan even in.

Klik hier voor de inschrijving

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen