90-jarig bestaan Moto Guzzi

Terwijl Italië dit jaar stil staat bij het 150-jarig jubileum van de Italiaanse eenwording, maakt Moto Guzzi zich op voor de festiviteiten rondom het 90-jarig bestaan. Moto Guzzi werd op 15 maart 1921 opgericht. Het centrale element rondom de jubileumviering is de GMG Giornate Mondiali Guzzi werelddagen in Mandello del Lario op 16, 17 en 18 september. Er zal een speciale ’90th Anniversary’ GMG georganiseerd worden. Dit wordt het overkoepelende evenement in een jaar dat in het teken staat van negentig jaar Moto Guzzi.

Maar ook in de Benelux komen Guzzi-rijders volop aan hun trekken, onder andere tijdens een speciale Guzzi Track Day (6 juni) en begin juli op de Bikers Classics op het circuit van Spa-Francorchamps.

Inschrijven voor de Guzzi Track Day kan op www.guzzitrackday.nl. Op www.bikersclassics.be vind je meer informatie over de Bikers Classics.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?