zaterdag 20 april 2024

90-jarig bestaan Moto Guzzi

Terwijl Italië dit jaar stil staat bij het 150-jarig jubileum van de Italiaanse eenwording, maakt Moto Guzzi zich op voor de festiviteiten rondom het 90-jarig bestaan. Moto Guzzi werd op 15 maart 1921 opgericht. Het centrale element rondom de jubileumviering is de GMG Giornate Mondiali Guzzi werelddagen in Mandello del Lario op 16, 17 en 18 september. Er zal een speciale ’90th Anniversary’ GMG georganiseerd worden. Dit wordt het overkoepelende evenement in een jaar dat in het teken staat van negentig jaar Moto Guzzi.

Maar ook in de Benelux komen Guzzi-rijders volop aan hun trekken, onder andere tijdens een speciale Guzzi Track Day (6 juni) en begin juli op de Bikers Classics op het circuit van Spa-Francorchamps.

Inschrijven voor de Guzzi Track Day kan op www.guzzitrackday.nl. Op www.bikersclassics.be vind je meer informatie over de Bikers Classics.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen