Eerbetoon aan 55 jaar Yamaha

De Aerox SP '55' is als eerbetoon aan 55 jaar Yamaha op de markt gebracht. Het Japanse merk heeft invloeden van MotoGP- en Superbikemachines gebruikt, om de 50cc-scooter een fraaie uitstraling te geven. Daarnaast is ook veel aandacht besteed aan het innerlijk van de Aerox. De 50-cc'er heeft een instelbare 'piggyback' schokdemper en een telescoopvoorvork. Bovendien is de scooter voorzien van Brembo remklauwen en 190mm remschijven voor en achter.

De Aerox SP '55' is zeer beperkt leverbaar bij de Yamaha-dealer voor 2.699 euro.

Meer informatie vind je op www.yamaha-motor.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?