Aanbevolen door het huis

Een mooie primeur van Yamaha op de MOTORbeurs. Helaas geen nieuw model maar misschien wel net zo belangrijk was de lancering van het Yamaha Select Occasion-label. Niet de aanschafprijs, wel de zekerheden van een nieuwe motorfiets of scooters. Je krijgt namelijk 24 maanden garantie. Tijdens die twee jaar krijg je bovendien ook nog eens de Yamaha Mobiliteits Service. Voorwaarden is wel dat je je Yamaha moet laten onderhouden door een officiële dealer.

Goed om te weten is dat een Yamaha niet zomaar het label krijgt. Er wordt grondig gekeken naar de algehele staat en naar de onderhoudshistorie. Daarnaast hebben motoren en scooters nooit meer dan 45.000 kilometer gereden (zonder geklooi aan de kilometer teller!), zijn ze jonger dan vijf jaar en zijn ze altijd onderhouden door een officiële dealer. Kijk voor alle informatie op www.yamaha-select-occasion.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?