zaterdag 22 juni 2024

Aanbevolen door het huis

Een mooie primeur van Yamaha op de MOTORbeurs. Helaas geen nieuw model maar misschien wel net zo belangrijk was de lancering van het Yamaha Select Occasion-label. Niet de aanschafprijs, wel de zekerheden van een nieuwe motorfiets of scooters. Je krijgt namelijk 24 maanden garantie. Tijdens die twee jaar krijg je bovendien ook nog eens de Yamaha Mobiliteits Service. Voorwaarden is wel dat je je Yamaha moet laten onderhouden door een officiële dealer.

Goed om te weten is dat een Yamaha niet zomaar het label krijgt. Er wordt grondig gekeken naar de algehele staat en naar de onderhoudshistorie. Daarnaast hebben motoren en scooters nooit meer dan 45.000 kilometer gereden (zonder geklooi aan de kilometer teller!), zijn ze jonger dan vijf jaar en zijn ze altijd onderhouden door een officiële dealer. Kijk voor alle informatie op www.yamaha-select-occasion.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen