zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aanbevolen door het huis

Een mooie primeur van Yamaha op de MOTORbeurs. Helaas geen nieuw model maar misschien wel net zo belangrijk was de lancering van het Yamaha Select Occasion-label. Niet de aanschafprijs, wel de zekerheden van een nieuwe motorfiets of scooters. Je krijgt namelijk 24 maanden garantie. Tijdens die twee jaar krijg je bovendien ook nog eens de Yamaha Mobiliteits Service. Voorwaarden is wel dat je je Yamaha moet laten onderhouden door een officiële dealer.

Goed om te weten is dat een Yamaha niet zomaar het label krijgt. Er wordt grondig gekeken naar de algehele staat en naar de onderhoudshistorie. Daarnaast hebben motoren en scooters nooit meer dan 45.000 kilometer gereden (zonder geklooi aan de kilometer teller!), zijn ze jonger dan vijf jaar en zijn ze altijd onderhouden door een officiële dealer. Kijk voor alle informatie op www.yamaha-select-occasion.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen