Zero niet alleen elektrisch…

Natuurlijk kennen we Zero Motorcycles allemaal als ‘groene’ motorfietsfabrikant. Maar er is meer, zoals een heuse Zero-app. Hiermee neemt je telefoon de rol van het dashboard over. De motorfiets ontvangt en stuurt via Bluetooth informatie. Je kunt het dashboard ook aanpassen met opties als de status van de acculading, het koppel, de temperatuur van onderdelen van de aandrijflijn, de ampèrage van de batterij en andere zaken. Ook zijn er leuke en interessante gegevens beschikbaar, waaronder een berekening van de brandstofbesparing.

En dat is nog niet alles. Alle 2013-modellen kunnen worden uitgerust met de Z-Force- aandrijflijn. Verbonden met die aandrijflijn stelt de app bestuurders in staat om bij problemen de diagnoserapporten van hun motorfiets naar hun monteur te zenden. Een ander prettig ander voordeel is dat deze functionaliteit en de Zero Motorcycles app geen geld kosten.

Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/zero-motorcycles/id596423381?ls=1&mt=8
Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ZeroMotorcycles
User Guide: http://www.zeromotorcycles.com/app/help/ios/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?