maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zero niet alleen elektrisch…

Natuurlijk kennen we Zero Motorcycles allemaal als ‘groene’ motorfietsfabrikant. Maar er is meer, zoals een heuse Zero-app. Hiermee neemt je telefoon de rol van het dashboard over. De motorfiets ontvangt en stuurt via Bluetooth informatie. Je kunt het dashboard ook aanpassen met opties als de status van de acculading, het koppel, de temperatuur van onderdelen van de aandrijflijn, de ampèrage van de batterij en andere zaken. Ook zijn er leuke en interessante gegevens beschikbaar, waaronder een berekening van de brandstofbesparing.

En dat is nog niet alles. Alle 2013-modellen kunnen worden uitgerust met de Z-Force- aandrijflijn. Verbonden met die aandrijflijn stelt de app bestuurders in staat om bij problemen de diagnoserapporten van hun motorfiets naar hun monteur te zenden. Een ander prettig ander voordeel is dat deze functionaliteit en de Zero Motorcycles app geen geld kosten.

Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/zero-motorcycles/id596423381?ls=1&mt=8
Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ZeroMotorcycles
User Guide: http://www.zeromotorcycles.com/app/help/ios/

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen