zaterdag 24 februari 2024

Zero niet alleen elektrisch…

Natuurlijk kennen we Zero Motorcycles allemaal als ‘groene’ motorfietsfabrikant. Maar er is meer, zoals een heuse Zero-app. Hiermee neemt je telefoon de rol van het dashboard over. De motorfiets ontvangt en stuurt via Bluetooth informatie. Je kunt het dashboard ook aanpassen met opties als de status van de acculading, het koppel, de temperatuur van onderdelen van de aandrijflijn, de ampèrage van de batterij en andere zaken. Ook zijn er leuke en interessante gegevens beschikbaar, waaronder een berekening van de brandstofbesparing.

En dat is nog niet alles. Alle 2013-modellen kunnen worden uitgerust met de Z-Force- aandrijflijn. Verbonden met die aandrijflijn stelt de app bestuurders in staat om bij problemen de diagnoserapporten van hun motorfiets naar hun monteur te zenden. Een ander prettig ander voordeel is dat deze functionaliteit en de Zero Motorcycles app geen geld kosten.

Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/zero-motorcycles/id596423381?ls=1&mt=8
Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ZeroMotorcycles
User Guide: http://www.zeromotorcycles.com/app/help/ios/

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen