zaterdag 20 april 2024

Aantrekkelijk groen

Naast het ontbreken van enige geluidsuitstoot, kleeft er nog een zeer groot nadeel (samen met kleine, haast ontelbare nadeeltjes) aan de huidige elektrische vervoersmiddelen. Ze zien er meestal niet uit. Te vaak proberen fabrikanten er iets hips van te maken. Hoe anders is dat bij Juicer Emotorbicycles. Verleden en toekomst komen daar wel heel dicht bij elkaar.

Zowel de 36v Cruiser (foto boven) als de 48v Racer (foto onder) wordt aangedreven door een accu waarbij de typeaanduiding staat voor het nominale voltage. De topsnelheid van de Cruiser is net geen 60 kilometer per uur, die van de Racer ligt op 74 kilometer. Toch zit ook aan deze modellen een nadeel. Je komt er amper twintig kilometer ver mee als je slechts dertig rijdt… Alle informatie is te vinden op www.emotorbicycle.com.


 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen