maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aantrekkelijk groen

Naast het ontbreken van enige geluidsuitstoot, kleeft er nog een zeer groot nadeel (samen met kleine, haast ontelbare nadeeltjes) aan de huidige elektrische vervoersmiddelen. Ze zien er meestal niet uit. Te vaak proberen fabrikanten er iets hips van te maken. Hoe anders is dat bij Juicer Emotorbicycles. Verleden en toekomst komen daar wel heel dicht bij elkaar.

Zowel de 36v Cruiser (foto boven) als de 48v Racer (foto onder) wordt aangedreven door een accu waarbij de typeaanduiding staat voor het nominale voltage. De topsnelheid van de Cruiser is net geen 60 kilometer per uur, die van de Racer ligt op 74 kilometer. Toch zit ook aan deze modellen een nadeel. Je komt er amper twintig kilometer ver mee als je slechts dertig rijdt… Alle informatie is te vinden op www.emotorbicycle.com.


 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen