Aantrekkelijk groen

Naast het ontbreken van enige geluidsuitstoot, kleeft er nog een zeer groot nadeel (samen met kleine, haast ontelbare nadeeltjes) aan de huidige elektrische vervoersmiddelen. Ze zien er meestal niet uit. Te vaak proberen fabrikanten er iets hips van te maken. Hoe anders is dat bij Juicer Emotorbicycles. Verleden en toekomst komen daar wel heel dicht bij elkaar.

Zowel de 36v Cruiser (foto boven) als de 48v Racer (foto onder) wordt aangedreven door een accu waarbij de typeaanduiding staat voor het nominale voltage. De topsnelheid van de Cruiser is net geen 60 kilometer per uur, die van de Racer ligt op 74 kilometer. Toch zit ook aan deze modellen een nadeel. Je komt er amper twintig kilometer ver mee als je slechts dertig rijdt… Alle informatie is te vinden op www.emotorbicycle.com.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.