13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Christiaan Bergshoef wint een Nitro-helm

UPDATE 27-1-2011
Beste Christiaan Bergshoef uit Vlissingen, van harte gefeliciteerd. Jij wint namelijk de Nitro Apex Fluor. Wij wensen je met deze helm heel veel veilige kilometers toe. Opvallen zul je in ieder geval…

BERICHT 12-1-2012
Opvallen op de motor kun je onder meer doen door deze Nitro Apex Fluor op je hoofd te zetten. Andere voordelen: het geïntegreerde zonnevizier, uitneem- en wasbare binnenvoering, voorbereiding pinlock en de micrometric snelsluiting. We mogen van DC-Import een Nitro Apex Fluor à € 139,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail&win-formulier invullen.

Helaas, deze actie is afgelopen. Kijk op www.motor.nl/winnen voor alle lopende acties!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen