Christiaan Bergshoef wint een Nitro-helm

UPDATE 27-1-2011
Beste Christiaan Bergshoef uit Vlissingen, van harte gefeliciteerd. Jij wint namelijk de Nitro Apex Fluor. Wij wensen je met deze helm heel veel veilige kilometers toe. Opvallen zul je in ieder geval…

BERICHT 12-1-2012
Opvallen op de motor kun je onder meer doen door deze Nitro Apex Fluor op je hoofd te zetten. Andere voordelen: het geïntegreerde zonnevizier, uitneem- en wasbare binnenvoering, voorbereiding pinlock en de micrometric snelsluiting. We mogen van DC-Import een Nitro Apex Fluor à € 139,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail&win-formulier invullen.

Helaas, deze actie is afgelopen. Kijk op www.motor.nl/winnen voor alle lopende acties!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.