zondag 19 mei 2024

Aaron Asbury op RIDERS Festival; de ultieme one-man band

RIDERS Festival is niet alleen hét festival van Nederland speciaal voor de motorrijder. Het is ook een heel vet muziek- en tribute festival waar muziekliefhebbers hun hart op kunnen halen bij de beste tribute bands. Welke dat precies zijn en hoe laat ze op Main Stage staan? Dat lees je hier. Maar dat is niet alles. Want ook Aaron Asbury is aanwezig op 1 en 2 juni.

Je zou hem bijna de Johnny Cash van Gelderland noemen. Arno Mijnten – beter bekend onder zijn artiestennaam Aaron Asbury – speelt in zijn The Aaron Asbury Band, maar is ook actief als one-man band, waarbij hij zelf onder andere gitaar speelt, zingt en drumt.

RIDERS Festival; een waar Tribute Festival voor de muziekliefhebber

Met diverse singles en twee albums timmert Aaron Asbury flink aan de weg, met zijn eigen stijl. Welke stijl dat precies is? Klassiek Americana komt misschien het meest dichtbij, maar kom het vooral zelf ervaren tijdens RIDERS Festival. Aaron Ashbury doet namelijk niets liever dan live spelen met een publiek recht voor zijn neus.

Naast zijn recente optreden tijdens het tv-programma Holland’s Got Talent, speelde Aaron Asbury onlangs ook in het voorprogramma van The Bruceband. Die naam rinkelt onderhand wellicht een belletje bij je.. Want ook zij zijn aanwezig op RIDERS Festival, en staan op zaterdag 1 juni om 13:30 voor je klaar op Main Stage. 

Laat Bruce Springsteen nou het grote voorbeeld zijn voor Aaron Asbury.. Kom jij ook genieten van al deze toffe muziek? Je scoort je ticket(s) voor RIDERS Festival hier in de voorverkoop.

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen