dinsdag 16 juli 2024

RIDERS Festival; een waar Tribute Festival voor de muziekliefhebber

Op 1 en 2 juni trappen we de zomer af met RIDERS Festival. Waar? Autotron Rosmalen. Hoe laat? Van 10:00 tot 17:00. De naam zegt het al; het is hét festival voor de motorrijder. Maar ook als je niets met motoren hebt of niet motorrijdt is RIDERS Festival een feest om te bezoeken.

Deze motormerken staan op RIDERS Festival met hun testmotoren line-up

Het middelpunt van het festival is namelijk het Main Stage. Dit podium ligt centraal op het festivalterrein en is het kloppende hart van dit heerlijke weekend. Op dit podium vind je de vetste tribute bands die jou van toffe shows gaan voorzien.

De volgende grote namen staan voor je klaar

Geniet van de muziek, waag een dansje of geniet van een goede hap en drankje bij één van de food trucks. Als niet-motorrijder valt er ook genoeg te zien bij de vele verschillende standhouders. En vergeet het reuzenrad niet! Maak een rit op grote hoogte en kijk uit over het gehele festivalterrein. 

Spot jij vanaf grote hoogte één van de bijzondere creaties van Abacus Theater? Bewonder die dan ook vooral van dichtbij en laat je verbazen. Dit mobiele straattheater team beweegt zich over het festivalterrein om jou mee te nemen naar een andere, wonderlijke wereld.

Kortom; RIDERS Festival is een uitje voor het hele gezin, je hele vriendengroep en zelfs de hele familie. Heb jij je ticket(s) al gescoord? Weet zeker dat je erbij bent en scoor hier ze in de voorverkoop.

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
The Policed komt op 2 juni naar het RIDERS Festival.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen