dinsdag 16 juli 2024

Acht ultieme motorkerstcadeaus

Bij kerststress denkt iedereen natuurlijk direct aan het maken van een diner of aan je dronken schoonvader of schoonbroer. Maar wat te denken van het kerstlijstje? Want ja, wat moet je nu weer vragen? Geen stress, geen paniek, wij helpen je met liefst acht motorkerstcadeaus!

Motor-wijnhouder

Motorrijden en alcohol vormen een vrij ingewikkeld geheel. Tenminste, als je het gelijktijdig combineert. Maar met een glas wijn ná je rit is natuurlijk helemaal niets mis. En al helemaal niet als je die fles wijn ook nog eens stijlvol kunt presenteren. Iets dat zeker moet lukken met deze geinige wijnfleshouder.

Bestellen kan hier.

Pizzasnijder motorfiets

Vroeger was het niets bijzonders om op de motor naar Italië te gaan. Nu is dat door een virus waar we de naam niet meer van gaan noemen, ineens heel ingewikkeld. Er zit dus niets anders op dan Italië maar hier naar toe te halen en daar kun je deze pizzasnijder prima bij gebruiken. Het pizzames in motorvorm bestaat uit roestvrij staal en kunststof. Het lemmet is voorzien van een antikleeflaag en kan met warm water en afwasmiddel eenvoudig worden schoongemaakt.

De motor pizzasnijder kun je hier bestellen.

Lego BMW M1000RR

Oké, oké €199,99 is bepaald niet weinig voor Lego, maar dan heb je wel wat. Namelijk een 1:5 replica van de basis waarmee Michael van der Mark dit jaar één WorldSBK-race won en ook nog een aantal podiumplekken wist te pakken. Precies, de BMW M1000RR die in het echt nog veel duurder is, maar dat geheel terzijde. Het is trouwens niet zomaar een Lego-modelletje, want eenmaal af heb je onder andere een echt werkende versnellingsbak en dat geldt ook voor vering en de zuigers. Klein nadeeltje is dat ‘ie pas leverbaar wordt vanaf 1 januari 2022.

Bestellen kan hier.

Valentino Rossi racetrack

Ooit was Valentino Rossi heel dichtbij een Formule 1-contract met Ferrari. Hoe anders had de motorracewereld er dan uit gezien? Gelukkig kwam het nooit zover, maar dat Rossi een bijzondere passie heeft voor autoracen, blijkt wel uit deze Formula 46-racebaan, inclusief twee F1-auto’s en controllers. De baan heeft een lengte van net geen drie meter.

Bestellen kan hier.

Producttest: 9 kevlar-jeans getest

Keukenschort + ovenhandschoen

Hartstikke leuk hoor dat eten koken, maar opspattend vet, rode saus en wijnvlekken gaan zo slecht uit je kleding. Zie hier gelukkig de oplossing dankzij een kookschort en ovenhandschoenen in een leuk motorthema. En heb je niets met koken? Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat je deze set ook prima bij de (winter)BBQ kunt gebruiken. Tel uit je winst!

Bestellen kan hier.

Kawasaki kerstballen

Niets mis met een kerstboom, maar er mist toch altijd iets. Jarenlang wisten we alleen niet wat, tot we deze Kawasaki-kerstballen tegenkwamen. Met een groene, een witte, een zilveren en een zwarte bal, kan het feest helemaal niet op. Net zo mooie, ze kunnen niet kapot vallen. Hoppa!

Bestel de Kawasaki kerstballen hier.

Motor.NL Digitaal abonnement

Natuurlijk mag dit cadeau niet in ons eigen lijstje ontbreken. Krijg als eerste het laatste motornieuws en lees onbeperkt alle premium artikelen met het digitale abonnement op Motor.NL. Blijf dagelijks op de hoogte van wat er gebeurt in de motorwereld én lees al onze magazines online. Dit al vanaf €2,50 per maand!

Lees meer.

Kaars in vorm van een motor

En natuurlijk ook niets mis met een kaars, alleen net als bij de kerstboom mist ook daar altijd iets bij. Tot nu, want zie hier de officiële motorkaars. Handgemaakt door een meester-kaarsenmaker en in elkaar geknutseld van hoogwaardig en veilig paraffinemateriaal. De brand er in!

Motorkaarsen bestel je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen