Aftellen naar de TT: donderdag

Nu begint de actie op het circuit. Om negen uur gaat de Moto3 de baan op voor de eerste vrije training. En daarna gaat het vrijwel zonder onderbreking de hele dag door met de MotoGP, Moto2, Red Bull Rookies, Dutch Supersport en het WK zijspan. Pas om twintig voor acht is het programma afgelopen. De GP-klassen rijden uitsluitend vrije trainingen, de Red Bull Rookies en de zijspannen rijden ook hun kwalificatietraining voor de races van vrijdag. De Dutch Supersport rijdt de eerste kwalificatie.

In het centrum van Assen is er ook vanavond weer muziek op diverse podia en is er in de Rolderstraat het spektakel van Henny Kroeze met zijn Steile Wand. En je kunt je vermaken op de kermis.

Met de motor naar de stad? Parkeer die van 12.00 tot 04.00 uur uitsluitend op de gratis toegankelijke en bewaakte Univé Free & Safe Parking op het Abel Tasmanplein (bij de kermis).

Klik hier voor de plattegrond in vol formaat.

Bovenste foto: Thomas van Leeuwen heeft zijn kansen vergroot door een Kalex-KTM aan te schaffen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.