vrijdag 26 april 2024

Aftellen naar de TT: donderdag

Nu begint de actie op het circuit. Om negen uur gaat de Moto3 de baan op voor de eerste vrije training. En daarna gaat het vrijwel zonder onderbreking de hele dag door met de MotoGP, Moto2, Red Bull Rookies, Dutch Supersport en het WK zijspan. Pas om twintig voor acht is het programma afgelopen. De GP-klassen rijden uitsluitend vrije trainingen, de Red Bull Rookies en de zijspannen rijden ook hun kwalificatietraining voor de races van vrijdag. De Dutch Supersport rijdt de eerste kwalificatie.

In het centrum van Assen is er ook vanavond weer muziek op diverse podia en is er in de Rolderstraat het spektakel van Henny Kroeze met zijn Steile Wand. En je kunt je vermaken op de kermis.

Met de motor naar de stad? Parkeer die van 12.00 tot 04.00 uur uitsluitend op de gratis toegankelijke en bewaakte Univé Free & Safe Parking op het Abel Tasmanplein (bij de kermis).

Klik hier voor de plattegrond in vol formaat.

Bovenste foto: Thomas van Leeuwen heeft zijn kansen vergroot door een Kalex-KTM aan te schaffen.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen