Waar zit jij zaterdag?

‘Waar gaan we zitten?’ Het is een veelgehoorde vraag, zaterdagochtend wanneer vele vriendengroepen per motor verzamelen voor een gezamenlijk vertrek richting Assen. Om de discussie makkelijker te maken heeft het TT Circuit vanaf alle zitplaatsen, zowel tribune- als taludplekken, een 3D-panorama-view online staan. Je kunt niet alleen per tribune het uitzicht bekijken, maar zelfs per vak. Hier vind je de applicatie, rondklikken doe je via het plattegrondje.

De keuze voor een tribuneplek is inmiddels al flink beperkt, want zowel de Hoofd-, GT-, Strubben-, TT World- en Ossebroeken-tribune zijn uitverkocht. Taludkaarten zijn echter nog volop beschikbaar. Meer informatie over de prijzen vind je hier, een opsomming van alle voorverkoopadressen hier

De app

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.