vrijdag 19 april 2024

Waar zit jij zaterdag?

‘Waar gaan we zitten?’ Het is een veelgehoorde vraag, zaterdagochtend wanneer vele vriendengroepen per motor verzamelen voor een gezamenlijk vertrek richting Assen. Om de discussie makkelijker te maken heeft het TT Circuit vanaf alle zitplaatsen, zowel tribune- als taludplekken, een 3D-panorama-view online staan. Je kunt niet alleen per tribune het uitzicht bekijken, maar zelfs per vak. Hier vind je de applicatie, rondklikken doe je via het plattegrondje.

De keuze voor een tribuneplek is inmiddels al flink beperkt, want zowel de Hoofd-, GT-, Strubben-, TT World- en Ossebroeken-tribune zijn uitverkocht. Taludkaarten zijn echter nog volop beschikbaar. Meer informatie over de prijzen vind je hier, een opsomming van alle voorverkoopadressen hier

De app

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen