Difi Jack Roadster AX

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op het eerste gezicht lijkt het DIFI Roadster AX jack een doodgewone motorjack, voorzien van Powertector® protectoren op ellebogen en schouder, een magneet kraagsluiting en een uitneembare thermo voering en lekker veel zakken, maar niets is minder waar.  Dit DIFI 4 seizoensjack is namelijk voorzien van het nieuwste AEROTEX® 3-LAYER LAMINATE. Dit laminaat heeft een hoge ademende werking en door de constructie van de drie lagen is het daarnaast sterker, weegt het bijna niks en de jas neemt geen vocht op, waardoor hij super snel droogt. Op deze manier maakt het niet uit of je door een regenbui moet rijden, dit sterke tourjack is 100% waterdicht en snel weer droog als de bui over is. Door de soepele stof ben je tevens verzekerd van het hoogst mogelijke comfort! Dé ideale mix dus.

Het DIFI JACK ROADSTER AX is verkrijgbaar in zwart/grijs en zwart/signaalgeel, in de maten S-4XL. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?