13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aftellen naar MOTORbeurs begonnen

De organisatie van MOTORbeurs Utrecht is alweer uit de startblokken ter voorbereiding van het jaarlijkse motorevenement, dat over zo’n drie maanden in Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. Natuurlijk zijn alle dealers en handelaren aanwezig. Maar dat is niet alles!

Ook de meeste importeurs hebben hun deelname bevestigd en zullen staan in de speciaal gereserveerde hal 12, het epicentrum van het motormodellennieuws van 2012. In hal 8 pakt Suzuki ook nog eens groots uit met een totaalpresentatie van 650 vierkante meter van exclusief dealers.

USA motorreizen heeft wat te vieren tijdens de beurs. Deze gerenommeerde organisatie van motorreizen door de VS en delen van Mexico bestaat 20 jaar en zal dat niet onopgemerkt laten.

Op het tweede achtereenvolgende Men at Work paviljoen op MOTORbeurs Utrecht werken vier partijen samen aan één project dat tijdens de beurs wordt opgebouwd. De toeschouwers krijgen duidelijk inzicht in de vaak ambachtelijke werkzaamheden en mogen de zelfbouwers het hemd van hun lijf te vragen.

De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht zijn op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 10.00 tot 22.00 uur, op zaterdag 25 en zondag 26 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie en kaartjes met korting zie www.motorbeursutrecht.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen