Winteractie Ducati-dealers

Onder doorrijders zitten maar weinig Ducatisti. Mede daarom is de winter de ideale periode om je Duc op logeren te sturen bij de dealer. Zeker ook omdat bij een grote onderhoudsbeurt je motor gratis gehaald en gebracht wordt.

Bij besteding van minimaal 500 euro aan onderhoud of 350 euro aan Ducati-accessoires en/of -kleding krijg je tot en met 29 februari 2012 een gratis Ducati Corse USB-stick. Deze stick is exclusief gemaakt voor de winteractie en niet in de winkels verkrijgbaar.

Meer info: www.ducati.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?