donderdag 18 april 2024

Aftrap KNMV-selectierijders seizoen 2012

Op Nationaal Sportcentrum Papendal was er afgelopen zaterdag een bijeenkomst voor alle motorsporters die geselecteerd zijn voor een KNMV-selectie. De plannen voor 2012 werden bekend gemaakt, contracten ondertekend en ’s middags werd er gesport.

Na een kort welkomstwoord ontvouwde sporttechnisch directeur Johan Becker de ambitieuze plannen voor de motocross en wegrace in 2012. Zowel rijders als hun ouders/ begeleiders reageerden enthousiast. De KNMV zal later dit jaar meer ruchtbaarheid aan de plannen geven middels een persconferentie.

Elke sporter ondertekende op Papendal zijn contract als selectierijder van de KNMV. In de middag werden de talenten opgesplitst: de ‘oudere’ sporters ondergingen een fysieke test onder leiding van een trainer van Papendal, terwijl de allerjongsten een MTB-tocht maakten onder leiding van KNMV-trainers Carlo Hulsen en Roy ten Napel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen