Aftrap KNMV-selectierijders seizoen 2012

Op Nationaal Sportcentrum Papendal was er afgelopen zaterdag een bijeenkomst voor alle motorsporters die geselecteerd zijn voor een KNMV-selectie. De plannen voor 2012 werden bekend gemaakt, contracten ondertekend en ’s middags werd er gesport.

Na een kort welkomstwoord ontvouwde sporttechnisch directeur Johan Becker de ambitieuze plannen voor de motocross en wegrace in 2012. Zowel rijders als hun ouders/ begeleiders reageerden enthousiast. De KNMV zal later dit jaar meer ruchtbaarheid aan de plannen geven middels een persconferentie.

Elke sporter ondertekende op Papendal zijn contract als selectierijder van de KNMV. In de middag werden de talenten opgesplitst: de ‘oudere’ sporters ondergingen een fysieke test onder leiding van een trainer van Papendal, terwijl de allerjongsten een MTB-tocht maakten onder leiding van KNMV-trainers Carlo Hulsen en Roy ten Napel.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.