maandag 11 december 2023

Branche wil kilometerheffing

We moeten gaan rekeningrijden, ondanks drie jaar van dalende filecijfers. Deze oproep komt uit opvallende hoek, namelijk van de RAI Vereniging. De organisatie krijgt steun van de Bovag en Transport en Logistiek Nederland.

De kilometerprijs sneuvelde vorig jaar. Politiek is er nu niemand voor. Gisteren rapporteerde minister Schultz van Haegen (Infrastructuur) nog een filedaling. “Maar wanneer de crisis voorbij is en de economie weer aantrekt, staan we weer allemaal vast", zegt adjunct-directeur Olaf de Bruijn van de Rai Vereniging.

Zolang al over de kilometerheffing gesproken wordt, is de rol van motorrijders onduidelijk. Dan vallen we buiten de boot, dan ‘in de boot’. Lees alle details vandaag in De Telegraaf.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen