dinsdag 26 september 2023

Al het 2019 Suzuki nieuws van de EICMA

Behalve een gloednieuwe Katana heeft Suzuki op de EICMA in Milaan ook kleine en/of grote wijzigingen doorgevoerd voor het modeljaar 2019. Denk aan nieuwe kleuren, technische wijzigingen en ook een nieuwe A2-uitvoering van de GSX-S750.

Vanaf 2019 wordt de GSX-S750 ook geleverd als 35 kW motorfiets. De motorfiets is technisch identiek aan de full power GSX-S750, maar is door de fabriek voorzien van twee typegoedkeuringen: 35 kW en 70 kW. Zo is de motor geschikt voor het A2-rijbewijs, maar kan het vermogen na het behalen van het A-rijbewijs worden omgezet naar 70 kW.

GSX-R1000R

Het Supersport-topmodel van Suzuki, de GSX-R1000R, wordt voor 2019 nóg sportiever. Naast een update in de kleuren (blauw, zwart en wit), krijgt de 202 pk sterke motorfiets een zwarte uitlaat, in plaats van een RVS uitlaat. Ook wordt de GSX-R1000R voorzien van een verstelbare swingarm, gevlochten stalen remleidingen en krijgt hij Bridgestone Racing Street RS11 banden om rij-eigenschappen nog verder te verbeteren.

Aanpassingen

Ook de GSX-S1000A en GSX-S1000FA krijgen een update. De gasrespons van beide motoren is door een technische aanpassing verder geoptimaliseerd. Als laatste krijgen de SV650A en SV650XA naast nieuwe remklauwen voor een betere remkracht ook een ander hitteschild op de uitlaat. Door dit hitteschild is de maximale hellingshoek in bochten groter dan voorheen.

Hieronder een overzicht van alle nieuwe kleuren voor modeljaar 2019:

Adventure Sport

V-Strom 650A: nieuwe kleuren: Candy Daring Red, Pearl Glacier White, Glass Sparkle Black

V-Strom 650XA: nieuwe kleuren: Candy Daring Red, Pearl Glacier White, Champion Yellow no.2

V-Strom 1000A: nieuwe kleuren: Candy Daring Red, Pearl Glacier White, Glass Sparkle Black

V-Strom 1000XTA: nieuwe kleuren: Pearl Vigor Blue / Pearl Glacier White, Glass Sparkle Black, Champion Yellow no.2

Street

GSX-S750A: nieuwe kleuren: Metallic Triton Blue / Glass Sparkle Black (alleen GSX-S750A, niet voor 35 kW), Metallic Triton Blue, Pearl Glacier White, Metallic Matte Black

GSX-S1000A: nieuwe kleuren: Metallic Triton Blue / Glass Sparkle Black, Metallic Triton Blue, Pearl Glacier White, Metallic Matte Black No.2

GSX-S1000FA: nieuwe kleuren: Glass Sparkle Black, Metallic Triton Blue, Metallic Mat Black No.2

SV650A: nieuwe kleuren: Glass Sparkle Black met blauw frame en blauwe wielen, Metallic Oort Gray met rood frame en rode wielen, Glass Sparle Black/Pearl Glacier White met blauw frame en blauw wielen

SV650XA: nieuwe kleur: Glass Sparkle Black / Pearl Glacier White

Supersport

GSX-R1000RA: nieuwe kleuren: Metallic Triton Blue, Glass Sparkle Black / Pearl Mira Red, Pearl Glacier White

Scooter

Burgman 400A: nieuwe kleuren: Metallic Matte Stellar Blue, Metallic Matte Black No.2

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image