vrijdag 1 december 2023

Alex Rins Suzuki GSX-R 1000 in nieuwe kleuren gaat viral

Alex Rins Suzuki GSX-R 1000 in nieuwe kleuren gaat viral. ‘Maak kennis met Susie’ schreef de Spaanse coureur op sociale media, waarbij hij zijn motorfiets voorstelde aan zijn volgers.

Het heeft allemaal te maken met de ambitie van Alex Rins om de wereldtitel van 2021 opnieuw met Suzuki te winnen, maar dan wel in zijn helft in de pitbox. Rins wil de lauwerkrans stelen van zijn teamgenoot.

Om dit te bereiken traint de Spaanse kampioen hard, zelfs met zijn fabrieksfiets voor de weg, die nu een heel nieuw uiterlijk heeft gekregen. De overheersende kleuren zijn rood en zwart. Simpel, maar indrukwekkend. De Suzuki GSX-R 1000 van Alex Rins ziet er eigenlijk hetzelfde uit als altijd. Hij heeft de motor zelfs de naam Susie gegeven en hij ziet er net iets anders uit dan de motor met dezelfde MotoGP-graphics, die hij en Mir in 2020 over de circuits hebben gejaagd.

Suzuki GSX-R1000R Legend Edition: welke kampioen kies jij?

‘Maak kennis met Susie’ schreef Rins op sociale media bij de foto’s van de opgeknapte Suzuki racemotor. Na zoveel kilometers trainen verdiende de Suzuki een nieuwe look. En het werk dat de grafische ontwerpers hebben uitgevoerd, mag rekenen op de sympathie van de volgers van de Spaanse rijder. De foto’s van de Suzuki GSX-R 1000 met de door Alex Rins gewenste specifieke kleurstelling gingen in minder 24 uur viral.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image