Road – Avondklok-film #10

Alweer uit 2014, deze verschrikkelijk indrukwekkende film over de familie Dunlop. Twee generaties van één familie verenigd door succes en verbonden door tragische ongelukken. Doordat de film uit 2014 komt, zien we William Dunlop nog volop in actie en komt hij ook regelmatig aan het woord. Tijdens de 2018 Skerries 100 Road Races ging het echter vreselijk mis tijdens een training en kwam de 32-jarige William om het leven. Iedereen die deze film al gezien heeft, zal bij de dood van William vooral denken aan de moeder van Joey en Robert en de oma van William en Michael…. Met de wetenschap van vandaag, wordt Road zo mogelijk nog indrukwekkender.

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Road

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?