vrijdag 19 juli 2024

Alex van den Broek laat publiek op Mega MotorTreffen op het puntje van hun stoel zitten

Rusty Stitches brengt Alex van den Broek naar het Mega MotorTreffen. Zeg je Alex van den Broek, zeg je trial! Al vanaf zijn vijfde rijdt hij op een trialmotor, waarna vele wedstrijden op EK- en zelfs WK-niveau volgden. Hij heeft ook de Dakar Rally gereden en uitstekende prestaties neergezet in de Europese kampioenschappen, de Sixdays of Enduro (ISDE) en met regelmaat extreme enduro’s in de Gold- en Pro klassen. Met zijn 42 jaar ervaring, 11 trial kampioenschappen en 4 enduro kampioenschappen is Alex dé ongeëvenaarde trialspecialist voor spectaculaire trial shows op het Mega MotorTreffen. Dit mag je niet missen!

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Over Rusty Stitches

Rusty Stitches Motorcycle Fashion communiceert geen loze marketingkreten. Ze willen gewoon coole en betaalbare motorkleding maken met de veiligheidsnormen van vandaag. Ze zijn onderscheidend en denken ‘out-of-the-box’. Toegewijd aan motorrijders, presenteren ze unieke motorkleding. Check RustyStitches.com voor het gehele assortiment en wees onderdeel van de #RustyTribe.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen