Allroadzweden.nl, onbegrensd motorrijden!

Motorrijden in de ongerepte Zweedse natuur onder begeleiding van een zeer ervaren Nederlandse gids is een onvergetelijke ervaring. Waar het in Nederland steeds moeilijker is geworden om offroad te rijden biedt Zweden meer dan genoeg mogelijkheden om met de motor de natuur in te gaan. De omgeving van Hamgården is prachtig en op en top Zweden.  Met vele geasfalteerde slingerwegen en uitdagende bospaden komt de allroadrijder hier volledig aan zijn/haar trekken. Ook de beginnende allroadrijder krijgt hier de kans om deze mooie tak van het motorrijden onder de knie te krijgen.

Al naar gelang de wensen en niveau van de groep zal er tussen de 150 – 200 kilometer per dag worden gereden. Bij terugkomst is het heerlijk vertoeven in de omgeving van Hamgården. Hier kan een ieder genieten van het kraakheldere Undenmeer, een barbecue aansteken aan de waterkant en desgewenst ontspannen in een authentieke Zweedse sauna. 

Een geheeld verzorgd Allroad Zweden avontuur is uitstekend te combineren met een motorvakantie in Zweden. De reislustige motorrijder komt hier zeker aan zijn of haar trekken. Zweden biedt cultuur, rust, ruimte maar vooral avontuur! Je kunt al een Zweeds allroadadventure boeken vanaf 2 personen met een maximum van 6 personen. Zo krijgt een ieder genoeg aandacht om het allroadrijden goed te beheersen en maximaal te genieten van alles dat Allroadzweden te bieden heeft.  Er is al een arrangement te boeken vanaf €375,- Allroad Zweden is avontuur, gezelligheid & cultuur.

Meer informatie: www.allroadzweden.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?