dinsdag 18 juni 2024

Alpine Hearing Protection partner MotoGP

Alpine Hearing Protection heeft het Franse Acoufun – een specialist in gehoorbescherming – overgenomen. Daarmee heeft Alpine nu ook een exclusief partnership met de MotoGP, Formula 1 en 24h du Les Mans.

Acoufun werd in 1996 opgericht door Amaury Silvestre de Sacy. Vandaag de dag is het bedrijf een toonaangevende speler in Frankrijk op het gebied van gehoorbescherming. Het heeft een lange traditie in het verkopen van oordoppen en oorkappen aan zowel volwassenen als kinderen in concertzalen, clubs, festivals en muziekwinkels.

Bovendien heeft Acoufun een leidende positie bij auto- en motorraces over de hele wereld, onder andere door gehoorbescherming aan te bieden op evenementen van Formula 1, MotoGP en 24h du Les Mans.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen