Amerikaanse racelegende te koop voor 2 ton

Geprepareerd door Phil Schilling en bereden door Cook Neilson. Bekendste winst: de Daytona superbike van 1977. Beide heren waren destijds journalist voor Cycle magazine – de MOTO73 van Amerika – en het project werd in het blad op de voet gevolgd. ‘California Hot Rod’ doopten ze de Supersport 750.

Nu staat de racelegende te koop voor het schamele bedrag van 1 miljoen dollar. Dat komt neer op ongeveer 881 duizend euro. Maar er is een kans dat je ‘m voor veel minder koopt; op Ebay kun je namelijk bieden! De teller staat op moment van schrijven ‘maar’ op 2 ton. Wees er dus snel bij!

Lees vooral ook het uitgebreide verhaal over de geschiedenis van de motor dat bij de advertentie geschreven staat. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.