vrijdag 29 maart 2024

Word testrijder voor één dag!

Jij – als fervent lezer van MOTO73 en Motor.nl – weet natuurlijk als geen ander dat het leven van een motorjournalist over twee dingen gaat: schrijven en reizen. Wat als we dat nou een keer aan jou overlaten? Lekker twee dagen naar Spanje om kennis te maken met twee van de nieuwste telgen uit de Kawasaki familie: de Versys 650 en de Z300. Op de eerste dag krijg je de kans om de ontwikkelaars het vuur aan de schenen te leggen en op dag twee ga je onder begeleiding de heuvelachtige wegen rond Gerona verkennen tijdens een testrit met beide motoren. Ten slotte schrijf je bij thuiskomst een verslag van je bloedstollende avontuur onder de Spaanse zon en lees je dat terug in de MOTO73. 

Klinkt dat je als muziek in de oren? Meld je dan vóór 20 februari aan op onze site. Vul je gegevens in en beantwoord onze vragen zodat we weten wie je bent. Misschien zit jij dan samen met onze hoofdredacteur op 26 en 27 maart in Spanje!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen